CalcioMercato 7/7

Erik Lamela, snart en Romaspelare?

Erik Lamela, snart en Romaspelare?

Det är en bit kvar tills säsongen drar igång på allvar. Men trots det så är Mercaton i Italien i full gång, minst sagt.

Roma:
Erik Lamela, Argentinas superlöfte, är nu enligt flera nyhetsblad, bland annat Aftonbladet, klar för Roma. Erik ska ha skrivit på ett femårskontrakt med klubben värt 14 miljoner kronor per säsong. Roma skall då ha betalat 110 miljoner till River Plate.

– De två brasilianska målvakterna, Doni och Julio Sergio Bertagnoli sägs vara på väg bort från klubben, efter ett antal säsonger i Roma ser de båda ut att flytta norrut. Där Doni tros flytta till Liverpool och Sergio till Schweiz och Grasshopper.

Novara:
– Nykomlingarna, som förmodligen ingen har koll på här i Sverige har gjort klart med Massimo Paci i från Parma. Paci som inte är allt för stabil i sitt spel kommer ändå tillföra en rutin som laget kan behöva.

Palermo:
– Palermos nya tränare, Stefano Pioli, tidigare Chievo, har köpt loss Andrea Mantovani från just Chiveo. Kompisvärvning?
Tveksamt. Hur som helst är Mantovani en mycket stabil mittback, som även kan spela ytterback.

Inter:
– Inter har nu officiellt gjort klart med Ricky Alvarez. För en summa på 120 miljoner, vilket kan ses som billigt för en spelare med Alvarez förmoga. Alvarez som länge såg ut att hamna i Arsenal har alltså nu bestämt sig för en flytt till Milano i stället. Vilket hela Italien tackar för.

Juventus:
Sergio Aguero ser ut att stanna i Atletico Madrid, i alla fall om man ska tro hans pappa. Som förklarade allt så här till Radio La Red:
Han spelar för Atletico Madrid. Så länge han har kontrakt med klubben kommer han inte flytta nånstans.
Juventus som tidigare erbjudit 320 miljoner + Tiago för Aguero, ser nu att förlora talangen och verkar i stället få sikta in sig på Villareals, Giuseppe Rossi.

Lazio:
– Lazio har gjort klart med målvakten, Federico Marchetti, som tidigare spelade för Cagliari ersätter Fernando Muslera som lämnar Italien för Turkiet.

1 tanke kring ”CalcioMercato 7/7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *