Cassano aktuell för Milan?

Ronaldinho hamnade efter Inter-matchen i trubbel efter att ha blivit filmad sent på kvällen dagen innan derbyt. Detta har fått konsekvenser och brassen har knappt fått någon speltid. Ronaldinho har ägnat stora delar av säsongen sittandes just på avbytarbänken. Allegri har vid flera tillfällen meddelat att Seedorf är första valet som trequartista (Något som för mig är oförgripligt), Ronaldinho är, enligt mig, perfekt där!

Ronaldinho är inte billig att ha i laget. Nej, han sitter på en utav de fetaste lönerna i laget vilket också kan resultera i att Ronnie byts ut emot någon annan. Att vara reserv i Milan med den lönen är helt otänkbart!

Sampdoria är beredda att bryta spelarens kontrakt och släppa han gratis. Det är först då Milan har blandat sig in i leken. Andra intressenter är bland annat Inter som länge har kopplats ihop med spelaren. Galliani uppges ha kontaktat Cassanos agent för att komma överens om något.

Cassano i Milan är nog inte vad de behöver. Det är en duktig spelare, något annat kan man inte säga. Men Cassano ska spela i en klubb där han kan briljera, det är då han spelar på toppen av sin nivå. Milan har redan Zlatan, Robinho, Pato och Ronaldinho (om han nu stannar). Fyra anfallare av riktigt hög klass. Men i Milan hade nog Cassano kommit i skymundan vilket, jag tror, skulle leda till mer problem än nytta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *