Charlie Adam vill inte stanna i Blackpool

Sedan Blackpool åkte ur årets Premier League har lagets stjärna Charlie Adam gjort klart att han vill lämna klubben för att fortsätta spela i Premier League.

Charlie Adam har varit en av Premier Leagues stora stjärnor i år och blev i slutet av säsongen en av sju nominerade till PFA Players’ Player of the Year. I januari kom det bud från Liverpool men då var inte en försäljning intressant för Blackpool. När det stod klart att Blackpools tid i Premier League var över gjorde dock den skotske landslagsmannen klart att han ville lämna klubben.

– Jag vill spela i Premier League och förhoppningsvis kommer den möjligheten. Jag har stått klubben väldigt nära ända sedan jag kom hit. Sedan dag ett har jag verkligen njutit av tiden här, säger Charlie Adam enligt tribalfootball.com och fortsätter.

– Vad som än händer kommer jag alltid minnas min tid i Blackpool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *