Ciao ciao Gasperini

Inters tränare Gian Piero Gasperini sparkas nu, med all rätt. Efter förlusten mot Novara så bestämde sig Moratti att sparka tränaren som endast lyckades ta hem 1 poäng på 5 matcher.

Foto: Roberto Vicario

Guardiola, Villas Boas, Bielsa, Hiddink, Capello, Ancelotti, Spalletti, Mihajlovic och sedan Gasperini. Ja, Gasperini var Inter niondeval. Det säger ju bara en del om Morattis förtroende för Gasperini.

Gasperini var en man som många var skeptiska till innan säsongen. Folk som inte kände till hans taktiska plan blev ännu mer skeptiska när de fick

reda på att han skulle spela med en trebackslinje. Gasperini har, som jag vet, alltid spelat med en 3-4-3 formation. Det var alltså något som Moratti hade kännedom om när han anställde Gasperini.

Vem tar över nu? – Inter rapporterar på sin hemsida att Daniele Bernazzani och Giuseppe Baresi leder laget tills vidare. Vem som tar över laget sedan återstår att se. Jag skulle inte bli jätteförvånad om Carlo Ancelotti tar över Inter.. Inter gillar ju gamla Milanikoner. Jag kan tillägga att Ancelotti står utan tränarjobb och jobbar för tillfället som expertkommentator.

-Roberto Baggio
-Cladio Raineri
-Luis Figo

Är de tre troligaste namnen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *