Cristiano: Premier League igen? Varför inte, man vet aldrig.

Efter ett träningsläger i Los Angeles befinner sig nu Real Madrid för närvarande i Kina där man förutom att expandera den asiatiska marknaden jobbar hårt på att slipa in det lag som ska bära hem säsongen 2011/2012.
Idag mötte lagets sjua, Cristiano Ronaldo pressen.

Enligt spanska medier var det en ganska ”svårfångad” portugis som inte verkade alltför sugen att svara på frågor som framträdde på podiet.
Dock hindrar inte detta honom från uttalanden som ger rubriker.

Kommande supercupen mot Barcelona.
Angående den kommande Supercupen, (Ligamästarna vs. Cup mästarna 14 samt 17 augusti) säger stjärnan att
”Det är alltid viktigt att vinna, och jag är säker på att vi kommer vara på topp när Barca kommer,  men just nu ligger allt vårt fokus på förberedelserna inför kommande säsong.”

Om det ” nya” laget.
Ombedd att jämföra föregående säsongs lag med det som nu spelar ihop sig anser Cristiano att det ännu är för tidigt att svara på den frågan.
När säsongen startar vi kan prata, men det är onekligen stora spelare som har kommit.  Det är en lång säsong och det kommer att bli många viktiga matcher. Med tiden kommer du se skillnaden.”

Han underströk flera gånger under presskonferensen att även om de är på träningsläger och spelar förberedande träningsmatcher så är målet för detta lag alltid att vinna, att de strävar efter en bra fotboll och att på bästa möjliga sätt förbereda sig inför kommande säsong.

Dock svarade stjärnan mer kort och undvikande när frågorna kom angående eventuellt nyförvärv för att stärka på anfallet, – ”Det är en fråga för presidenten”
samt när närvarande journalister undrade om hans kamp mot Xavi och Messi gällande den Europeiska guldbollen -” det är något jag inte bryr mig om”

Återkomst till Premier League?
Ronaldo som varit i  Guangzhou en gång tidigare förklarade att staden var sig lik med vad han upplevde då med Manchester United.
Den självklara följdfrågan vid nämnandet av den engelska klubben var  hur han ser på en eventuell comeback till engelsk fotboll varpå den tidigare i England så framgångsrike spelaren
svarade:
”Premier League igen? Varför inte, man vet aldrig.”

Avslutningsvis tillfrågad angående sin omryktade lagkamrat Kaká  nöjde sig Ronaldo med att avara kort och gott: ”Kaká är perfekt” innan han tackade för sig och återgick till att fortsätta den ultimata förberedelsen inför säsongen 2011/2012 då hedern och titlarna skall till den kungliga huvudstaden där de hör hemma.

1 tanke kring ”Cristiano: Premier League igen? Varför inte, man vet aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *