"Del Nido borde gå till en annan liga om han inte gillar denna"

Foto: Alejandro Ramos

Sergio Ramos har gett Sevilla presidenten Del Nido ett simpelt råd, om du inte gillar Liga BBVA så leta upp en annan klubb i en annan liga. Allt började med detta uttalande från Sevilla presidenten, ”La Liga är inte bara det största skämtet i Europa, utan i hela världen.” På grund av detta uttalande så har Ramos sagt att Del Nido borde gå till en annan liga om han inte gillar denna. Mycket av det han sade handlade om tv-pengarna. Men själv tycker jag att det är riktigt korkat att säga något sådant och fortfarande spela i samma liga. Vad tycker ni läsare?

– Om han inte gillar La Liga, varför letar han inte efter ett jobb i en annan liga? Vi är ganska nöjda med vår liga, sade Ramos till EFE.

 

1 tanke kring ”"Del Nido borde gå till en annan liga om han inte gillar denna"

  1. Johannes

    Det är snarare korkat av Ramos att lägga en sådan idiotisk kommentar. Vem vill spela i en liga som den ser ut idag? Självklart vill man ha en jämnare liga, som alla säger, men del Nido är den enda som säger ifrån.

    Sen borde du lägga till varför del Nido sa som han gjorde. Sen har ju majoriteten gått med del Nidos sida mot en rättvisare liga.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *