Demonernas match när City fick oavgjort

Man brukar prata om att det ibland är som att vissa lag förföljs av demoner.
Alla har sina demoner att kämpa med.
Bajen har haft sitt Råsundaspöke, Liverpool har fått något som kan liknas vid ett Spursspöke och Chelsea har sitt Champions League spöke.
Dagens match mellan Sunderland-Manchester City var om något en demonernas match. För båda lagen.
I Sunderland målet stod ett spöke utklädd till Craig Gordon och räddade retfullt när City tryckte på när man väll vaknade till i andra halvlek.
Det var ett City som för dagen verkade sega och hade stora problem att komma in i första halvlek och vid pausen var det 1-0 till City efter att nickspecialisten Kenway Jones gett Sunderland ledningen med sitt femte nickmål för året vilket gör att han delar nickmåls ligan med en viss Wayne Rooney.
Men i andra halvlek kom City ut som ett helt nytt lag och började trycka på.
Men så fanns Craig Gordon spöket i målet och räddade chans på chans.
Läget såg rätt så hopplöst ut för City.
Men så har även Sunderland sina demoner. Laget har tappat flest poäng under de sista tio minuterna i matcherna av alla lag. Man har tappat hela åtta poäng på att inte kunna knyta till säcken.
På stoptid hände det oundvikliga och lite ironiskt var det Sunderland grabben Adam Johnson som avgjorde med ett vackert inlägg som satt i Gordons högerkryss.
Sannerligen idag vann fotbollensdemoner en dubbel seger och jag tror även att både Steve Bruce och Mancini var nöjda med resultatet.
Bruce fick med sig en poäng han nog aldrig räknat med och Mancini fick med sig en poäng hem när det såg som mörkast ut för laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *