Dessa spelare kommer lämna/värvas in till storklubbarna i Spanien

Salar Alavi tippar, dessa spelare tror jag kommer att lämna och köpas in till storklubbarna i Spanien.

Barcelona:

Kommande nyförvärv:

Fánaticos Fútbol

Foto: Fanaticos Fútbol

Barcelona kommer att värva en storspelare innan Silly season säger tack och hej. Alexis Sanchez kommer att spela i Barcelona den kommande säsongen. Cesc Fabrégas kommer därmed INTE värvas.

Spelare som kommer lämna: Seydou Keita.

——————————————————————————————————————————————–

Sevilla

Kommande nyförvärv:

Här blev det svårt men jag chansar på Giovanni dos Santos. Diego Capel sägs ju vara klar för Sporting Lissabon, för runt 4,5 milj €. De pengarna sägs gå till en värvning av Giovanni dos Santos.

Spelare som kommer lämna:

Diego Capel.

——————————————————————————————————————————————–

Valencia

Kommande nyförvärv: Valencia har troligen värvat klart för i år.

Spelare som kommer lämna: Chori Dominguez. Den stora floppen kommer att lämna Valencia innan säsongen drar igång. Han har fått klart för sig att han inte kommer ingå i Emerys planer för nästa säsong.

——————————————————————————————————————————————–

Villarreal

Kommande nyförvärv: Det har ryktats om att Gilardino ska bli Villarreals nya spelare. Själv tror jag lite tveksamt att Villarreal köper loss italienaren.

Spelare som kommer lämna: Santi Cazorla (?), Giuseppe Rossi (?). Två frågatecken på dessa två spelare har jag skrivit dit. Varför? Jo, om Villarreal beslutar sig för att sälja antingen Santi Cazorla först eller Rossi så kommer den andra spelaren stanna kvar i klubben. Reina ska ha rekommenderat Cazorla till Liverpool, Och i andra sidan så har vi Giuseppe Rossi som är nära en flytt till Juventus. Något som jag är säker på är att en av dem kommer att lämna Villarreal.

———————————————————————————————————————————————

Atletico Madrid

Kommande nyförvärv:

Spelare som kommer lämna:

———————————————————————————————————————————————-

Real Madrid

Kommande nyförvärv: Emmanuel Adebayor. Real Madrid har länge varit på jakt efter en anfallare. Kun Aguero, Neymar och Adebayor är de tre som ryktas som mest vara påväg till Madrid. I slutändan så tror jag att Adebayor blir Real Madrids sista nyförvärv.

Spelare som kommer lämna: Royston Drenthe, Sergio Canalés (lån), Lassana Diarrá.

———————————————————————————————————————————————–

Någon som inte håller med mig? Annars, kommentera vilken/vilka spelare du tror lämnar/värvas in till dessa klubbar innan säsongen drar igång.


3 tankar kring ”Dessa spelare kommer lämna/värvas in till storklubbarna i Spanien

    1. Salar Alavi

      Atletico har värvat. Detta är bara mina tankar. Vilka spelare jag tror kommer lämna (nutid) Och vilka spelare som värvas in? Och när det gäller Barca och Sanchez, Han är inte klar. Det är som sagt bara mina tankar, jag TROR att Barcelona kommer värva honom innan säsongen drar igång. Förstår du nu? 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *