Djurdjic: "Det var en jättechans för mig"

Trolli Arena; foto: ”Crossy”

Efter att Alfred Finnbogason lämnade Helsingborg i somras efter en rad fina prestationer i den röda tröjan så lånade man in Nikola Djurdjic från norska Haugesund. 26-årige Djurdjic gjorde succé och öste in mål, men sejouren i Sverige blev kortvarig. De fina prestationerna hade fått andra klubbar att få upp ögonen för honom och tillslut så la tyska Greuther Fürth ett bud. Haugesund tackade ja och därmed slocknade HIF-drömmarna om en ny fin säsong i klubben 2013 för serben.

– Det har varit en fantastisk tid i Helsingborg. Jag kom dit för att försöka hjälpa dem i Europa, men samtidigt var det ju en jättechans för mig också att kunna ta mig till en större scen, säger Djurdjic till FotbollDirekt.

– Allt går fort nu. Greuther Fürth var väldigt konkreta med sitt intresse, de var övertygande i sin presentation och det kändes som att de verkligen ville ha mig i laget. Jag snackade med mycket folk i klubben och då kom det fram hur pass mycket de behövde mig och ville ha dit mig. Och att få spela i en av de största ligorna i världen, jag kunde bara inte missa den chansen. Det är alla spelares dröm, jag kan knappt bärga mig till debuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *