En omgång i Premier League som man bara inte får missa.

Har ni inget planerat under helgen så boka in en Premier League helg vid teven alternativt datorn. Det spelas många matcher som man bara inte får missa.

Nu närmar det sig slutet, nu är det dags att låta dom sista svettdropparna och blodsmaken i munnen att kännas och synas. Det är nu det ska avgöras vilka två lag, bortsett från Manchester-lagen, som ska representera England i Champions League 2012/13.

Imorgon är det Stoke-Arsenal som först ska spela där Arsenal kommer gå för tre poäng, där Robin van Persie ska fortsätta spotta in bollarna i mål. Det är tanken i alla fall. Men Stoke kommer bjuda på hårt motstånd, laget som spelar en väldigt typisk gammal ”tråkig” fotboll och som är hyperfarliga på fasta situationer.
Senare under morgondagen är det dags för Wigan-Newcastle, där skatorna under hela säsongen har överraskat många, däribland mig, och ligger just nu på fjärdeplats. Frågan är om Newcastle kan gå från att jaga till försvara sin plats under resterande matcher och om Pappiss Cisse kommer fortsätta ösa in mål som han gjort under våren. Wigan skall ej underskattas, Wigan är ett lag som kan vinna mot alla och även förlora mot alla. Svårtippad match, den kan gå hur som helst.

På söndag är det dags för Chelsea-QPR(Queens Park Rangers), där Chelseas form är på uppgång och man tidigare i veckan blev klara för final i Champions League då man slog ut Barcelona. Kan Chelsea klara av att fokusera även på denna match eller sitter enbart finalen i huvudet bland ledare och spelare måntro? Det svaret får vi vänta med till söndag.
Sist ut bland dessa fyra är Tottenham som tar emot Blackburn på White Hart Lane. En måste match för Spurs om man ska haka på toppfyra.

Som synes finns det inga ursäkter till att missa denna underbara helg av bra fotboll från engelska Premier League. Inga ursäkter godtages! Så gick ni i tankarna om hur ni ska fördriva tiden i helgen, så sluta fundera, nu vet ni. Börja ikväll eller tidigt imorgon med att ladda upp med dryck och tilltugg.

Visst ja, det spelas en viktig match på måndag också, då är det derby i staden Manchester. Men jag som lägger mitt fokus på plats tre och fyra i tabellen kommer först att njuta av lördagens och söndagens matcher.

Hur går det i dessa fyra matcher tror du? Dela gärna med er av era åsikter och synpunkter. Vilka två lag tar sig Champions League?
Jag önskar er alla en trevlig  helg i soffan med underhållande fotboll från England!

 

1 tanke kring ”En omgång i Premier League som man bara inte får missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *