England går framåt efter bakslaget i VM

Englands VM blev precis som vi vant oss vid inte som England hade hoppats men nu kommer faktiskt glada nyheter för engelsmännen.
När FIFA släppte sin ranking lista idag kunde man konstatera att ”Three Lions” klättrat en plats på världsrankingen från åttonde till sjunde plats. Trotts att man endast lyckades vinna en match och spela två oavgjorda bland annat mot Albanien innan man blev fullständigt mosade av den tyska fotbolls maskinen med Thomas Muller i spetsen.
Världsrankingen ser ut som följer:

  1. Spanien
  2. Holland
  3. Brasilien
  4. Tyskland
  5. Argentina
  6. Uruguay
  7. England
  8. Portugal
  9. Egyptien
  10. Chile

Värt att notera är att vare sig Frankrike eller Italien är bland topp tio efter sina VM fiaskon.
Roligt att lag som Chile och Uruguay verkar ha stigit på rankingen efter ett bra kval av Chile och ett strålande VM av Uruguay där vi även hittar Diego Forlan som utsågs till VM:s bäste spelare. Jag gillar Forlan både av anledningen att han valt att spela i Atletico Madrid som inte är en dålig klubb men samtidigt inte tillhör den absoluta toppen i Europa och även för att han är den här typen av spelare som han förmågan att vara farlig hela tiden. Du kan ha koll på honom i 89 minuter men i den 90:e är det han som gör det avgörande målet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *