"Fotbollsoraklet är en sida med stor potential och utveckling"

 

I dag har jag intervjuat Mehran Mahmoudi, som är redaktör för den splitternya Dalkurd-sidan på Svenskafans.

1) Hur, när och varför valde du att starta Dalkurd-sidan på SF?

Det var inte jag som startade Dalkurd på SF. Utan det var mina kollegor Hazhar och Haci som startade sidan. Dem frågade mig om jag ville vara med och jag tackade ja direkt.

2) När blev du Dalkurd-supporter?

När dem spelade i Div 2. Då följde jag flera av deras matcher och blev direkt ett stort fan och är det än idag och kommer fortsätta vara det.

3) Vilken match som Dalkurd-supporter minns du allra mest?

1-2 matchen mot Sirius, det var inte så längesen. Vi, dalkurd supportrar gav ett sånt enormt stöd till våra spelare och stämmningen var helt fantastisk. Matchen jag aldrig glömmer!

4) Hur går snacket och suget i er redaktion?

Den är väldigt bra. Vi alla är väldigt insatta i Dalkurd. Vi kan mycket om fotboll utöver Dalkurd och redaktionen utvecklas för varje artikel vi skriver. Vi försöker ge folket det dem vill ha och jag tycker vi har lyckats med det hittills. Att Dalkurd är med på svenskafans är bara ett måste!

 

Mehran Mahmoudi skrev tidigare för Fotbollsoraklet.se då han jobbade för det mesta tillsammans med mig och dem övriga skribenterna i den spanska redaktionen.

 

5) Vad tycker du om Fotbollsoraklet.se?

En sida med stor potential och utveckling. Vi borde nog ha en Dalkurd sida på fotbollsoraklet tycker jag.

6) Du hade ju en kort period här som skribent, hur tycker du det har gått för Fotbollsoraklet sedan tiden innan du började här? Vad har förändrats och vad har inte förändrats? Vad kan bli bättre?

Sen jag började tycker jag att saker och ting har gått i rätt riktning. Ni har nu svensk och även tysk fotboll. Ni har lockat till er flera läsare. Sen att ni har veckans tycker jag är väldigt roligt. Allt kan alltid bli bättre. Hade varit kul om fotbollsoraklet kunde starta något slags forum där skribenterna diskuterar fotboll framför en kamera till exempel.

– Okej, tack för intervjun Mehran!

 

– Tack själv och lycka till !


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *