Fotbollsoraklet vill ha DIG!

Fotbollsoraklet är en väletablerad fotbollsblogg på internet. Vi har funnits sedan 2008, sen dess har mycket hänt. Och mer ska hända!

Vill du vara med på vår resa mot toppen?

Vi söker ständigt efter talangfulla skribenter. Just nu söker vi skribenter som gillar svensk fotboll.

Är du intresserad? Skicka iväg ett mejl till, mattias.sorensson@fotbollsoraklet.se eller info@fotbollsoraklet.se

Foto: Juhko

Vi hörs!

2 tankar kring ”Fotbollsoraklet vill ha DIG!

 1. Andreas

  Hej! Såg nu – några månader försent förvisso – att ni sökte skribenter för svensk fotboll. Och eftersom jag själv verkligen älskar svensk fotboll så söker jag självklart jobbet – eller vad man nu säger att man gör? Skämt åsido.

  Mina intressen inom Svensk fotboll är följande; Svenska Landslaget, Djurgården, 08-klubbarna, Allsvenskan, Superettan och till viss del Division 1 Norra.

  Jag kan tänka mig att skriva det så kallade ”hundjobbet”, alltså det som ingen vill skriva om, t.ex (med all respekt) IK Brage, Jönköping Södra och Västerås. Men självklart är det först NI som avgör – får jag platsen eller inte. Sen så avgör ju NI en till sak – vad ska jag skriva om inom svensk fotboll? Jag i alla fall öppen för allt.
  Tack på förhand!
  /Andreas

  Svara
 2. Andreas

  Hej! Såg nu – några månader försent förvisso – att ni sökte skribenter för svensk fotboll. Och eftersom jag själv verkligen älskar svensk fotboll så söker jag självklart jobbet – eller vad man nu säger att man gör? Skämt åsido.

  Mina intressen inom Svensk fotboll är följande; Svenska Landslaget, Djurgården, 08-klubbarna, Allsvenskan, Superettan och till viss del Division 1 Norra.

  Jag kan tänka mig att skriva det så kallade ”hundjobbet”, alltså det som ingen vill skriva om, t.ex (med all respekt) IK Brage, Jönköping Södra och Västerås. Men självklart är det först NI som avgör – får jag platsen eller inte. Sen så avgör ju NI en till sak – vad ska jag skriva om inom svensk fotboll? Jag i alla fall öppen för allt.
  Tack på förhand! PS. Bra sajt föressten! DS
  /Andreas

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *