Gästinlägg: Inför den kommande säsongen

Inför den kommande säsongen

Real Madrid har något oväntat värvat in flera spelare för stora summor, och det råder inga tvivel om att man vill förstärka laget för att kunna vinna ännu fler titlar nästa säsong. Nuri Sahin, Raphael Varane, Hamit Altintop, José Callejon och Coentrao har redan blivit klara och nu ryktas det att Neymar kan komma att bli Real Madrids sjätte värvning denna sommaren. Återigen har man värvat in många spelare, något som jag inte gillar – eftersom laget måste bli samspelt och nu har man alltså fått in nya spelare. Men det återstår att se hur det kommer att gå, spelarna kanske anpassar sig ganska snabbt till den spanska fotbollen, det får man i alla fall hoppas att de gör. Mourinho vet nästan alltid vad han gör, så vi får helt enkelt acceptera alla värvningar som klubben gör.

Men några spelare som finns i laget just nu, måste givetvis bort – för för tillfället är det för många spelare i truppen. Gago, Lassana Diarra, Pedro Leon och Garay har ryktas vara på väg bort från klubben och det är bara en tidsfråga innan någon av dem lämnar Madrid. Jag hoppas även att man lånar ut/säljer stortalangen Canales, så att han får mycket speltid, för i Real Madrid är det tyvärr för hård konkurrens.

Något jag är besviken över är att Real Madrid inte satsar så mycket på sina unga talanger, egna produkter, för de har ganska intressanta spelare.
Man har sålt både Pablo Sarabia och Juan Carlos till Getafe samt Zaragoza, vilket är ändå lite positivt, för där kommer de få relativt med speltid – och Real Madrid kan om man vill, köpa någon av dem efter denna säsongen.

Det ser faktiskt positivt ut inför den kommande säsongen, spännande säsong kommer det absolut att bli.

 

/Edin Ibric

2 tankar kring ”Gästinlägg: Inför den kommande säsongen

  1. Gäst

    Nu har ju inte Madrid lagt ner så stora summor på dessa spelare emot vad dom gjort vid tidigare säsonger.. Sen hoppas ja verkligen att man förstår vilken bra spelare Lass är! Han är grym, snälla sälj ej.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *