Genoa firade värvningar med seger

I morse kom beskeded att Genoa gjort klart med Ciro Immobile från Juventus, och Roger Carvalho, från brasilianska Figueirense. Den italienske u-21 anfallaren Immobile är nu till hälften ägd av Genoa, en affär som kostade Genoa ca €4 000 000.

Carvalho är en brasiliansk försvarsspelare som bland annat scoutats av Tottenham och Shakhtar, men till slut drog alltså Genoa det längsta strået, och brassen undergår nu enligt rapporter läkarundersökningar hos klubben.

Spännande tider för I Rossoblu alltså, som i eftermiddags firade detta genom att hemmaslå sina goda vänner från Neapel med 3-2. När lagen möttes i december förra året slutade matchen hela 6-1 till Napoli, en match som förebådade Malesanis avgång.

Men nu fick man alltså revansch, genom en 3-2 seger hemma på Stadio Luigi Ferraris.  Två mål i den första halvleken genom Palacio och Gilardino följdes av ett tredje, av Palacio i den 70:e minuten.

Napoli fick sedan in både en och två reduceringsbollar, genom Cavani och Lavezzi. Dzemaili kom sedan närmst en kvittering men matchen slutade alltså 3-2.

Napolis försvar läcker, och man ser i dagsläget inte ut att fixa en Europaplats.

Genoa ligger just nu på en niondeplats, och kan blicka uppåt i tabellen efter dagens fina resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *