Genomgång av VM Grupperna-Grupp B

ARGENTINA: Messi, Tévez, Milito, Higuain, Aguero, rätt hyfsade offensiva spelare. Eller vad säger ni? Som jag har sagt tidigare så tror jag att Argentina kommer att vara det land som kommer få ta hem VM pokalen till sin huvudstad för att fira ett VM guld. Dem har en bra blandning av unga och ”gamla” spelare som jag på något konstigt vis tror kommer dansa sig till en VM final. Och väl i finalen dansar dem sig till ett VM guld. Deras svaghet finner vi nog i, förbundskapten Maradona. Kan nästan sätta pengar på att han kommer få ett rött kort mot sig under någon match i VM. Och det är många som undrar om han duger som förbundskapten. Mitt svar är egentligen nej. Men ändå tror jag på VM guld. Konstigt..
GREKLAND: Kan dem chocka världen ännu en gång? Äh..nej. Jag hoppas för fotbollens och VMs skull att Grekerna inte tar sig längre än gruppen. Vilket jag inte tror heller. Med den skitfotbollen som dem spelar ska dem bara inte kunna hota. På något sätt.

NIGERIA: Lars Lagerbäck. Eller Lars Lagerback som vi får kalla han numera. Efter allt han gjort för vårat landslag hoppas jag verkligen att det går skit bra för honom i Nigeria. För det är den mannen värd. Laget han bär med sig in i VM har stora offensiva kvalitéer. Och jag hoppas att vi kan få se lite av det i VM. Nigeria slutar 2a i gruppen. Delad första plats. Efter ett oavgjort resultat mot Argentina.

SYDKOREA: Deras kvickhet räcker inte i ett VM. Dem kanske möjligtvis kan skrälla mot Nigeria. Men jag ser den chansen som mycket liten. Och den är så klart mycket mindre när det gäller Argentina. Sydkorea får nöja sig med en 3e plats i Grupp B.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *