Genomgång av VM Grupperna-Grupp F

ITALIEN: Gil Azzurri. Italienarna har nog fått den lättaste gruppen av alla topp lag. Nya Zeeland, Paraguay och Slovakien. 3 lag som Italien bara ska slå. Så enkelt är det. Om man jämför deras trupp som dem har nu med den dem hade 2006 (då dem vann VM guld). Så ser de lite annorlunda ut nu. Nu har man 2 helt nya målvakter, Marchetti samt De Sanctis. Försvaret då. Jo ett par nya namn även där, som Chiellini och Bonucci. Mittfältet däremot är i princip detsamma som 2006. I anfallet sen så hittar 4 nya namn, Rossi, Di Natale, Pazzini och Borriello. Självklart så kommer man att sakna Del Piero. Som är i princip oersättlig. Förbundskapten Lippi lär dock vara mycket nöjd med den grupp som Italien har hamnat i. Nämligen Nya Zeeland, Paraguay och Slovakien. Lag som Italien inte ska några som helst problem med att slå. Det enda som jag oroar mig för, är vem som ska göra målen? För när man kollar över hur många mål anfallarna har gjort så ser det inte så jätte bra ut. Gilardino 39 matcher 16 mål. Iaquinta 35 matcher 5 mål. Di Natale 31 matcher 0 mål! Rossi 14 matcher 3 mål. Pazzini 6 matcher 1 mål och Borriello 4 matcher 0 mål. Som sagt ser inte så jätte bra ut..

NYA ZEELAND: Jag ska vara ärlig och säga. Jag har noll koll på Nya Zeelands lag. Men om jag kollar hur dem tog sig hit till VM så ser jag att dem tog sig via playoff, där de mötte Bahrain. Där Nya Zeeland då vann med 1-0. Men jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen. Eftersom att jag inte vet något om dem är det bara helt idiotiskt att sitta här och säga att dem kommer sluta sist i Grupp F. Men vi kollar lite på vad dem har med för nån trupp i stället. Laget har inte någon stjärna direkt. Fast det är ju inte alltid det behövs. Men om jag ska utse något offensivt hot i laget så skulle det i så fall få bli Chris Killen. Killen har spelat 27 matcher för sitt Nya Zeeland och har på dem 27 matcherna gjort 15 mål.

PARAGUAY: När jag tänker på Paraguay så kommer det upp bilder i mitt huvud från matchen 2006 mellan Sverige och Paraguay. Där Sverige gick segrande ur striden. Paraguay är bättre än dem två andra lagen. Slovakien och Nya Zeeland. Och det känns som att detta är det enda skälet till att jag tror Paraguay tar sig vidare från Grupp F. Paraguays stjärnspelare, Roque Santa Cruz, kommer bli den viktigaste delen om Paraguay ska ta sig vidare från Grupp F. 67 matcher och 21 mål. Det finns även en annan i deras trupp som har det här facit. Nämligen Nelson Haedo Valdez..

SLOVAKIEN: Slovakernas första världsmästerskap. Hur långt ska dem gå? Eller vinner dem ens en match?
Nya Zeeland kan rädda dem. Möjligtvis. Truppen dem har med sig innehåller spelare som. Martin Skrtel, som vi hittar i Liverpool. Stanislav Sestak, lagets målskytt. 29 matcher 10 mål. Här finner vi även den store talangen. Marek Hamsik. Men trots detta tror jag inte på Slovakien.

1 tanke kring ”Genomgång av VM Grupperna-Grupp F

  1. Mdn

    Kan du vara snäll att lära dig skillnaden mellan subjekt och objekt i en mening,(de eller dem). Det du skriver låter helt korkat annars. Eller så skriver du talspråk och skriver helt enkelt ”dom”.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *