Genomgång av VM Grupperna-Grupp H

CHILE: Chile kunde förmodligen inte få en bättre grupp än vad dem har fått. Det är två lag som dem ändå borde slå. Honduras är det ju inget snack om. Seger är ett måste. En förlust eller ett poäng tapp så här i början av turneringen skulle vara tungt för dem. Speciellt mot Honduras. Eftersom att dem ändå är det svagaste laget i gruppen. Nästa lag är Schweiz. För att ta andra platsen ska man vinna matchen. Jag tror tvärtom. Förlust för Chile med 2-1? Ingen kan komma och kräva att man ska slå ett världslag som Spanien. Ingen. Men att man ska förlora stort tror jag inte på. Osäker på om dem ens förlorar. Oavgjort kanske? Och eftersom att jag tror att Schweiz förlorar mot Spanien så tar Chilenarna andra platsen.

HONDURAS: Kommer hamna sist i gruppen. Finns inte mycket som talar för dem. Tyvärr. Njut av tillvaron grabbar, det var ett tag sen.
Trots att Honduras har ett par bra spelare så tar dem sig inte vidare. Stor stjärnan Palacios kommer få åka hem till Honduras poänglös.
Kollar vi på dem övriga i truppen ser vi att den 36årige Carlos Pavón bara 2 matcher kvar tills han har nåt 100 landskamper. På sina 98 landskamper än så länge har han gjort 57 mål. Inte dåligt..

SCHWEIZ: Som jag sa innan tror jag att schweizarna missar andra platsen precis. Surt för förbundskapten Hitzfeld, som säkert lär vara nöjd med den grupp dem har hamnat i.
Målmässigt ser det bara ut att vara stor stjärnan Alexander Frei som kan rädda dem. 30åringen har spelat 73 landskamper och på dem har han gjort 40 mål. Inte heller det är dåligt..

SPANIEN: Promenadseger tror jag det kallas för. Inte ska något utav dem här lagen ha nån chans att ta poäng av Spanien. Nej. Spanien enkelt vidare från gruppen, 9 av 9 poäng. Många ser Spanien som klara världsmästare. Jag är inte en utav dem. Inte ens ett finallag. Tyvärr.
Däremot måste jag säga att dem har världens bästa mittfältare i laget. Xavi. Frågan är om han någonsin har slagit bort en pass?  Med järnhand styr han tempot och balansen på mittfältet. Vilken spelare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *