Gerrard: "Jag är redo att leda England i VM."

Steven Gerrard gick idag ut och sa till den engelskapressen att han är redo att leda England i VM som kapten i Rio Ferdinands frånvaro. Ferdinand som skadade sig på träning i en närkamp med anfallaren Emile Heskey.
”Jag är hedrad över att få leda grabbarna ut. När jag först fick höra om Rios skada kände jag verkligen med Rio för han är en fantastisk spelare. men nu är det mitt ansvar och jag är verkligen upphetsad och ser fram emot det.” säger Gerrard.
”Jag kommer inte att ändra på någonting. Tränare ser att jag är en bra kapten och gillar hur jag agerar på planen.”
Stevie G sa att han kommer se till att fokusera mer på det possitiva än det negativa och lära från stora ledare som Rio Ferdinand, John Terry, David Beckham och Stuart Pearce.

England inleder mot USA som är en match som får ses som en gruppfinal och jag personligen tror att England inte ska vara för självsäkra på att vinna matchen. Man måste komma ihåg att USa så sen för ett år sedan var i Sydafrika i för-VM och slog regerande europamästarna och VM:s kanske hetaste guldfavoriter Spanien även om man var utspelade stora delar av matchen och man var även nära att slå Brasilien och vinna hela turneringen.
Stevie G säger att han och England är redo och laddade för det här och det är jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *