Hallandsnytt

Varbergs Bois har storsatsat nu när klubben är nya i superettan. Man vill undvika att falla ur serien direkt som så många tidigare lag har gjort. Klart detta är en liten chansning men vi styrelsen gillar utmaningar, säger ordförande Conny Almsenius.

Faktum är att ingen nykomling i superettan satsat mer än Varbergs Bois de senaste tio åren. Men för nu är det dock färdig värvat, dock så säger ordföranden att skulle det behövas finns det ett fönster till under säsongen att utnyttja.

Frågetecken väcks dock till om alla nyförvärv verkligen är något som är bra, det finns alltid risker med att införskaffa nya spelare, dels för att det kan uppstå problem i gruppen men också för hur spelarna passar ihop. Dock ska det påtalas att Bois vann div1 med i stortsett samma lag som vann div2 året innan.

Bois alla nyförvärv kan ni se på länken här: http://www.fotbollsoraklet.se/snabbkoll-pa-varbergsbois-infor-superettan/

 

HBK har gått ut och meddelat att dem värvat klart för detta fönstret. Man har ju som väl ingen missat värvat in två isländska spelare vid namn Kristinn Steindórsson och Gudjon Baldvinsson. Dessa är två offensiva spelare som HBK tror väldigt mycket på inför säsongen. Man har också plockat väldigt mycket från sitt ungdomslag. Inte mindre än 13 av 25 spelare i truppen kommer från HBK U.

 

FFF (Falkenbergs FF) har värvat Victor Sköld, Danny Ervik, Tobias Johansson, David Morsay, Adam Eriksson och Anton Lanz. Även FFF säger att laget nu börjar bli klart vad det gäller nyförvärv.

För övrigt noterbart att både Varbergs Bois och FFF  får ett marknadsföringsbidrag. För Varbergs Bois handlar det om 175 000 kronor 2012. Det är första gången klubben får bidraget.

Falkenbergs kommun har beslutat att fortsätta med elitbidragen till de fyra föreningar som tidigare tagit emot dem. För Falkenbergs FF, Falkenbergs VBK och Falkenbergs BTK innebär det 300 000 kronor
Källor: www.hn.se www.boisfc.nu

3 tankar kring ”Hallandsnytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *