Hammarby ber fansen om ursäkt!

 

Hammarbys mål att ta sig tillbaka till allsvenskan ser alltmer avlägsen ut. Igår kom andra raka förlusten och det hemma mot Ljungskile med 3-1 efter att bajen tagit ledningen med 1-0 i den andra halvleken. Det var droppen för många av Hammarbys fans och det var hundratals fans som väntade utanför Söderstadion för att få svar från spelarna. Sebastian Bojassén kom fram och pratade med supportrarna som var allt annat än nöjda och menade på att flera spelare inte gör sitt yttersta och inte visar hjärta för klubben. Det var hela 7500 på Söderstadion igår vilket är en otroligt bra siffra för superettan, hoppas Bajen kan upprätthålla det snittet.
Klubben gick idag ut på sin hemsida och bad om en officiell ursäkt till alla supportrar och sponsorer för förlusten. Hammarby ligger på 10:e plats, hela 9 poäng upp till Gif Sundsvall på tredjeplats och bara två poäng ner till nedflyttningskval…11 matcher kvar att spela och det ser onekligen tungt ut.

5 tankar kring ”Hammarby ber fansen om ursäkt!

 1. Jolle

  Frågan är om det är rätt att be om ursäkt. enligt mig är det helt jävla idiotiskt…
  förlora gör man och då ska man fan inte visa att ljungskile är sämst. då borde man ju be om ursäkt efter vajre match! eller varför just lsk??

  Svara
 2. Raymond

  Håller med! Man borde i så fall be om ursäkt för hela säsongen och inte bara den matchen. Ljungskile har ju samma poäng som bajen och en tabell ljuger aldrig, det måste rent logiskt ha varit värre att förlora matchen i förra omgången mot Landskrona som ligger på nedflyttningskval med 3-0. Dock måste vi förstå fansens frustration som kommer dit och stöttar laget fast det går åt helvete. 

  Svara
 3. Peter

  Indirekt så var det en ursäkt för en lång tids underpresterande, där droppen var Ljungskile hemma. Det hade redan innan match bestämts från supporterhåll att man skulle ställa spelare och ledare mot väggen om det inte blev seger hemma mot Ljungskile. Istället blev det 1-3 så visst var det befogat.

  Utfrågningen i sig gick väldigt lugnt och städat till. Men så många bra svar blev det väl inte, svårt att hålla en konstruktiv diskussion på varsin sida av ett stängsel.

  Så nej, det var inte just för att det var LSK man mötte. Det hade hänt även om man mött Falkenberg, J-Södra eller Degerfors.

  Raymond: Ljungskile låg också på nedflyttningskval inför den här matchen, så nog var det sämre att förlora mot ett kval-lag hemma än borta.

  Svara
 4. Raymond

  Peter!
  Jag vet, det var mer som om ursäkten var droppen för en säsong som återigen håller på bli en besvikelse. Helt rätt av supportrarna att göra det när man känner sig svikna, ännu bättre var att det gick lugnt till vilket är fantastiskt! Det är ju supportrarna som har stor betydelse för fotbollen!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *