Har Manchester United fansen tagit ut ligasegern i förskott?

Det återstår åtta omgångar att spela av årets Premier League, Manchester United leder ligan tre poäng före stadskonkurrenten City. Detta har fått fansen att tro på att ligasegern är klar, och titel nummer 20 är i hamn.

Fansen har tryckt upp t-shirtar med texten:”Champi20ns”. Detta trots att det är sex veckor kvar innan säsongen är färdigspelad, och en förlust kan innebära att City kan ta över förstaplatsen i tabellen.

Man kan även läsa på dessa t-shirts:”Money only gets you so far”, vilket är direkt riktat mot City och dess fans.

Man kan lätt säga att matchen lagen mellan som spelas den 30:e april kan komma att vara direkt avgörande för vilket lag som vinner ligan. Många United-fans är lite oroliga över att så pass många redan tror att ligasegern är klar, men det företag som ligger bakom dessa trycka t-shirtar insisterar att det finns ingen anledning till att vara oroliga att inte titeln hamnar på Old Trafford i år, med tanke på att dom på dom fyra nästkommande ligamatcherna möter man lag  som härjar i botten av tabellen.

Företaget som tryckt upp dessa t-shirtar poängterar att man får inte pengarna tillbaka om det inte går vägen för United med att vinna ligan.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *