Helgens bästa spel

Äntligen ligafotboll igen och det betyder att tipskupongerna kommer fram igen efter ett kort uppehåll. Fotbollsoraklet går igenom vilka spel som är bäst i helgen.

Helgens tre säkra spel:

Manchester United – Stoke, 1 – 1.25 (Svenskaspel)
Manchester United har kommit in i bra form och man är i stort sätt alltid starka på Old Trafford. Manchester United ligger tätt bakom Chelsea och får inte tappa viktiga poäng i en match likt denna. Stoke är dock laget med mest oavgjorda matcher i bagaget.

Brighton – Middelsbrough, 1 – 1.77 (Svenskaspel)
Brighton var med och krigade i toppen även förra året. De har fått en bra start och är en het kandidat till att gå upp. Hemmaplan betyder mycket.

Malaga – Valladolid, 1 – 1.50 (Svenskaspel)
Malaga har hittat formen och spelar med pondus och mycket självförtroende. Valladolid ska inte vara några problem. Malaga tar tre poäng och fortsätter vara med i toppen!

Helgens tre mest intressanta spel:

West Bromwich – Manchester City, 1 – 4.50 (Svenskaspel)
West Bromwich har inte förlorat hemma ännu. De har fått en fin start den här säsongen och det finns chans för en skräll här. Dessutom brukar Manchester City ha svårt för dessa typer av bortamatcher.

Fulham – Aston Villa, 1 – 1.82 (Svenskaspel)
Målglada Fulham tar emot Aston Villa hemma på Craven Cottage. Aston Villa har haft en tuff inledning medans Fulham har trampat på bra. Här ska det vara tre poäng.

Nottingham – Cardiff, 2 – 2.90 (Svenskaspel)
Cardiff leder serien och har vunnit sju matcher. Nu väntar Nottingham som för tillfället ligger 12:a i The Championship. Ett bra odds i en väldigt tuff match, värt att testa.

Skriv dina bästa speltips till oss på Twitter och vi bjuder på en RT. Skriv till @fotbollsoraklet

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *