Hjärtat slår rödsvart.

Som ny skribent på fotbollsoraklet bör man göra som alla andra – dvs en presentation för att kunna göra mina texter mer personliga. Skapa en dialog med er läsare. Samt att ni får bilda er en uppfattning om mig.

Mitt namn är Martin Gwiazdowski. Ursprungligen är jag från Polen, men flyttade till Sverige när jag var tre år. Varför? Fråga mamma. För tillfället är jag bosatt i Stockholm, men bara fram till hösten (augusti). Då börjar studierna nere i Växjö. Utbildning: Coaching and sport management samt football management.

Mitt intresse för den vackraste av klubbar – AC Milan – väcktes under nittiotalet då uno kryss due tittades på söndagar av undertecknad. Sedan dess är jag fast. Kär. Blind. För mig är det Milan och bara Milan.

Till Milano åker jag så fort tiden tillåter. Senaste besöket var i mars månad då Milan tog emot Lazio på mäktiga San Siro. Slutresultat: 1-1. Besviken – kort sagt. En sak är säker; fler gånger kommer det att bli. Om ni vill ha tips på vad man ska besöka nere i vackra Milano – hojta till.

Som barn hade man förstås drömmar om att bli fotbollsproffs. Gissa för vilken klubb jag ville spela? Tyvärr så är jag ingen vidare till fotbollsspelare. Bästa uppnådda resultat är spel i div. 4…

Det näst bästa med fotbollen är att man kan och får tycka till om vad man vill. Av den lilla anledningen tänker jag mata er med krönikor, mina egna tankar och självklart hoppas jag på att ni lär er något utav mina texter. Det jag kommer att skriva om är min ärliga kärlek till Milan och fotboll rent allmänt.

Det är lika bra att ni gör denna sida till er startsida, så lovar jag att ni kommer börja dagen med ett glatt humör.

5 tankar kring ”Hjärtat slår rödsvart.

  1. Nilsson Daniel

    ”Då börjar studierna nere i Växjö. Utbildning: Coaching and sport management samt football management.”
    Kan du ge lite mer info? Vad krävs för att gå utbildningarna? Länka gärna lite info om båda. Tack på förhand!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *