Hodgson huvudkandidat att ta över Liverpool

Flera engelska tidningar skriver idag att Fullhams tränare Roy Hodgson är den tränare som Liverpool-styrelsen siktat in sig på.
Bland annat skriver Dailey Mirror att Hodgson kommer att vara det namn som kommer föreslås som Benitez ersätare på nästa styrelsemöte  och att Liverpool inom 48 timmar kommer gå ut med en oficiell förfrågan till Hodgson om han vill ha jobbet som tränare för laget.

Det enda som skulle kunna hindra att Hogdson står på Anfield nästa säsong är att Liverpool-styrelsen inte tycker han är värd de 25 miljoner kronor han ändå kommer kosta i ersättning till Fulham. För Hogdson måste fått solsting om han säger nej till att ta över Liverpool. Trotts allt har inte Hodgson varit ansvarig för någon av ”The Big Four” i England och tidigare har han bara tränat Inter bland de verkliga toppklubbarna i Europa.
Jag tror att Liverpool kommer satsa på Roy Hodgson eftersom han är en tränare som skulle kunna lyckas med Liverpool oavsett om han får mycket eller inga pengar att röra sig med. Vi vet vad Roy Hodgson gjort med Fulham på två år och jag de flesta är kan skriva under på att en likadan nivåhöjning i Liverpool skulle kunna ge klubben den länge saknade ligatiteln. Roy Hodgson kritiseras för att han inte vunnit någon större titel och det är sant men man måste titta på förutsättningarna han hade i Fulham. Laget höll på att ramla ur och Hodgson tog dem till en plats i Europa League och dessutom till final av bara farten. Det kan bli riktigt spännande att se vad han kan göra med en så klassisk storklubb som Liverpool. Trotts allt ligger klubben fortfarande på delad första plats med Manchester United i antalet ligatitlar i historien.
Skulle Hodgson bli den som tar över klubben kommer jag åtminstone sova lugnare när det gäller ägarfrågan i Liverpool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *