"Ibra" klar för Milan!

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan nu i Milan tröja istället

Dåså alla fotbollsälskare, nu är sommarens hetaste övergång klar. Det blir så att Zlatan Ibrahimovic lämnar FC Barcelona för att återvända till Italien för att få spela med AC Milan. Under gårdagens kvällmöte så kom lagen överens om ett fyraårskontrakt. Enligt Zlatan själv så har han nu kommit till en av världens bästa klubbar i världen.

Rykterna har varit många, framförallt om det skulle bli Milan eller Barcelona. Folk runt om i världen har väntat på ett besked och nu har man äntligen fått besked. Zlatan byter alltså från Barcelona till Milan. Zlatan har ju sedan tidigare vunnit 3 ligatitlar med ärkerivalen Inter.

Det är som sagt ett fyraårskontrakt man har kommit överens om. Första året är på lån, men Milan har en köpobligation till nästa år. Enligt italienska medier så betalar Milan 24 miljoner euro för Zlatan, som får betalas under treårsperiod. Ibras lön kommer ligga på åtta miljoner euro/år.

Zlatan förväntas bli presenterad för Milanfansen idag när laget har ligapremiär. På Milans hemsida skriver man: Äntligen vår. Vi har väntat så länge.

Så, vad tror ni om bytet? Flipp eller flopp?

Vinner Zlatan Champions league med Milan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *