Inför Allsvenskan del 6: Brommapojkarna IF

Inför Allsvenskan är tillbaka nu igen. Och det är Brommapojkarnas tur att få sin dom. Med ungefär en vecka kvar till seriestart så kanske man inte kan tro att det snart är dags för Allsvenskan, och med det syftar ja på all denna snö. För när ja kollar ut från mitt fönster så ser jag bara, snö.

Brommapojkarna var nya förra året i Allsvenskan och gjorde en klart godkänd säsong. Man var favoriter till att åka ur, men man sluta 12a. Och dem imponerade starkt på mig, jag trodde själv att dem skulle flyga ut ur ligan, det som imponerade mest på mig var att dem stod upp mot nästan varenda topplag.

BPs start på säsongen kanske inte ser så lovande ut för vissa. Men dem har fel, tror jag, det är inte det enklaste att möta Blååvitt på Gamla Ullevi, eller vad den nu heter, men jag tror att BP kan bli årets mini skräll faktiskt.

BPs 5 första matcher:
2010-03-14 14:00 Helsingborgs IF – IF Brommapojkarna
2010-03-20 16:00 IF Brommapojkarna – AIK
2010-03-31 19:00 Djurgården – IF Brommapojkarna
2010-04-06 19:00 IF Brommapojkarna – GAIS
2010-04-11 15:00 IFK Göteborg – IF Brommapojkarna

Som sagt det ser inte så enkelt ut kanske, men ja tror vi kan vänta oss minst ovagjort mot Helsingborg, sen tror ja faktiskt på seger mot AIK och GAIS.

Hur går det då för Brommapojkarna?

Med den fantastiska tränare dem har så tror jag att det kan mot en riktigt fin säsong. Jag tror BP slutar 10a.

1 Göteborg
2
3
4
5
6
7 Örebro
8 Trelleborg
9
10 Brommapojkarna
11
12 GAIS
13
——————————————-
14
——————————————-
15 Mjällby
16

———————————————————

Det var allt för mig, del 7 kommer komma senare idag. Då är det AIKs tur.

Imon är det ju Supercupen, jag hoppas att ni alla ska kolla, en riktig skit turnering tycker jag, men ja ska ändå kolla, varför vet ja faktist inte, haha.

 Chrille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *