Inför: Chelsea-Manchester United

Matchen mellan Chelsea och Manchester United är en av säsongens absolut största och viktigaste matcher för båda lagen och det är verkligen höjdpunkten av helgens Premier League.

Det är serieledande Chelsea som tar i mot serietvåan Man United och båda lagen kommer till denna match med bra form vilket gör att förväntningarna på matchen är höga och åskådarna kommer nog inte bli besvikna.

Chelseas senaste match var i Champions League mot Sjaktar Donetsk som slutade i en 2-1 förlust mot ett mycket bra Sjaktar Donetsk. Trots denna förlust så har Chelsea en bra form som dem har visat i ligan där de går som tåget.

Man United senaste match slutade med en 3-2 seger efter en tung start på matchen då Braga gjorde både 0-1 och 0-2 inom de första 20 minuterarna. Men som alla vet så kan man aldrig räkna ut detta Man United som lyckades vända denna match till 3-2 genom mål i den 25:e, 62:e och 75:e minuten och Javier Hernandez stog för två av målen. Anfallaren som har fått lite med speltid i A-laget men visade vägen i denna match fast han kommer med största sannolikhet starta morgondagens match på bänken. Man United har hittills 6 segrar och 2 förluster i ligan och har på senaste tiden visat god form.

Chelsea får på förhand ses som favoriter att vinna denna match med tanke på deras goda form i ligan och så har dem hemmaplan vilket är en stor fördel för det är inte många lag som kommer till Stamford Bridge och lyckas plocka poäng.

Manchester United har en tuff utmaning framför sig att lyckas plocka viktiga poäng i denna match men är det ett lag som kan göra det så är det Man United.

Kampen på mittfältet är alltid en stor faktor till hur matcherna kommer sluta och det kommer inte vara annorlunda på söndag för enligt mig så är det laget som vinner kampen på mittfältet som vinner matchen. Jag förväntar mig ett ställningskrig som kommer att innehålla mycket kamp och hög fart. I stora matcher kan varje misstag vara avgörande och det gäller för båda lagen att göra så få misstag som möjligt.

Mina förhoppningar inför matchen är mycket höga och jag tror också att det kan komma att bli en av säsongens bästa matcher för det finns så mycket kvalité i båda lagen. Stormatcher brukar framkalla mycket känslor vilket vi nog kommer få se en hel del av. Det är in princip omöjligt att säga vilket lag som kommer gå segrande ut men det kommer bli en väldigt bra match och jag rekommenderar alla som har tillgång till matchen att se den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *