Inför helgens Bundesliga

Ja inför helgens bundesliga har Europa League avverkats för Schalke04 och Hannover96. Schalke04 tog sig vidare till slutspelet genom sin seger mot bucarest. Dock väntar en direkt avgörande match för hannover96 mot Köpenhamn i nästa omgång då laget förlorade i veckan. Vid oavgjort eller vinst är Hannover96 vidare.

Men det är ju dock till helgen vi väntar. Då kommer nämligen mötet mellan ligaettan Dortmund och liga tvåan Mönchengladbach äga rum. Det är första gången som lagen ligger i topp samtidigt. Stor match utlovas.

Dessutom möter Bremen Bayern München. En match som påförhand är klar fördel Bayern, men Bayern har som sagt var gott lite knackigt det sista och Bremen är i gott slag. Dock borde Bayern vara revansch sugna.

En annan nyhet är att  Cottbus stortalang Bittencourt nu har skrivit på för Dortmund, han har skrivit på för fyra år enligt kicker.de, en trevlig nyhet för Dortmund.  Dock ytterliggare ett hårtslag för Bayern som var väldigt intresserade av honom, men han valde alltså Dortmund.

 

1 tanke kring ”Inför helgens Bundesliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *