Inför omgång 6 av Bundesliga


Ja nu har då sjätte omgången av Bundesliga dragit igång och det började som sagt redan ikväll med att Stuttgart besegrade Freiburg med 2-1. Detta efter det att Harnik gjort 2 mål för stuttgart, och för Freiburg så var det givetvis Cissé som gjorde mål. Helt otroligt med Cissé han lyckas nästan alltid göra mål trots att hans medspelare inte håller alls likabra kvalité som honom själv. Att ingen köpte honom i sommar är för mig jättekonstigt. Jag vet om att schalke hade förhandlingar.

Leverkusen – Köln på lördag, Ballack mot Köln, Ballack mot Podolski.

Hamburg – Gladbach på lördag, kan Hamburg resa sig på 8 är frågan vi alla ställer oss. Eller kommer Gladbach ta ytterligare en skalp och hur länge kan de vara med i toppen av tabellen?
1. FC Nürnberg Werder Bremen
Kommer Bremen hänga med i toppen? Jag tror det

Hoffenheim – VfL Wolfsburg
Det här är ju onekligen en intressant match kommer Wolfsburg följa upp segern över Schalke? Kommer Jönsson att få spela? Hoffenheim är dock inte lätta och det gör att jag nog ändå tippar på att Hoffenheim kan få med sig vinsten.

Hertha BSC – FC Augsburg
Lite av ett bottenmöte så viktig match för bägge. Tror dock på Hertha som börjat bra och dessutom har hemma plan

1. FC Kaiserslautern FSV Mainz 05
Svårtippad match, hett möte men jag tror att Mainz kan dra det längsta stråt här. FCK har problem.

Hannover – Dortmund
Är ju med en intressant match, första matchen på söndagen. Bägge lagen spelade i Europa i veckan (därför matchen är på söndag då Hannover spelade på torsdagen). Kan tänkas påverka kvalitén lite grann. Men Dortmund går inte såbra borta och Hannover är starka hemma så jag skulle tippa på hannover.

Och sedan avslutas det ju med Schalke Bayern München. Hatmöte i tyskland mellan de två största klubbarna. Dessutom Neuer som ju gjorde en kontroversiell övergång. Mer info inför den matchen finns här: Schalke vs Bayern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *