Inför:Parma-Roma

Mirko Vucinic (här utan sitt hederliga skägg) är tillbaka från sin skada, och finns troligtvis med från start imorgon

7 omgångar har ännu hunnits spela av den fantastiska ligan, Serie A, och det har inte varit någon hemlighet att Roma har misslyckats totalt. 3 förluster, 2 oavgjorda och futtiga 2 vinster har man skramlat ihop och man kan ganska enkelt fatta att Roma, de finaste laget av alla är i kris.

Roma har ännu inte vunnit på bortaplan för året,  och imorgon beger sig laget till Stadio Ennio Tardini för att ändra på det. Giallorossi tar då emot Parma.  I senaste matchen tog vi en fruktansvärt viktig seger mot Genoa. Låt oss nu hålla den här sviten. När Il Capitano imorgon tågar in på Stadio Ennio Tardini med en liten yngling i ena handen, som drömmer om att en dag bli lika stor som han, så ska han föra laget i sitt hjärta till en seger. För de borde ju vara de som dom ska, vinna. Näst jumbon Parma har som Roma inte levt upp till förväntningarna än så länge utav årets Serie A. Parma har några giftiga lirare (läs Giovinco, Crespo, Bojinov), som man bör se upp med. Även om dom inte har visat upp sin kunskap än så länge.

Roma har skadeproblem inom laget, men de börjar ljusna lite på den fronten..Vucinic och Julio Sergio har nu äntligen börjat träna med laget på Trigoria. Dock så har vi fortfarande ett par tunga namn kvar på listan, som Menez, Adriano och INTE minst, Capitano futuro, Daniele De Rossi.
För mig är startelvan ganska klar inför morgondagen. Ranieri kommer i stort sett inte ändra på nånting i truppen. Så länge Sergio inte är spelklar kommer Lobont att stå kvar i målet, vilket jag inte har något emot. Försvaret som skötte sig utomordentligt bra i senaste matchen, inte minst Juan, kommer att vara det samma. Taddei fick spela från start i förra matchen, vilket han skötte mycket bra, och jag ser ingen anledning till varför han inte skulle få göra desamma i denna match. Innermittfältet kommer förmodligen att bestå utav Pizzaro och Vucinic, medans Brighi och Taddei får köra sten, sax och påse om kanterna. Anfallet är de inget snack om. Det kommer bestå utav Super Marco och Il grande capitano. De vill säga Borriello och Totti.

Jag tror som sagt på seger för Roma, Roma:s matcher brukar ofta sluta med en 2-1 seger, vilket jag också tror imorgon. Men för att vara lite snäll mot Lobont i målet säger jag 2-0 till Roma.

Forza Roma per sempre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *