Inför Real Madrid- Apoel

Inför Real Madrid-Apoel

Efter förra veckans 3-0 seger mot Apoel i Cypern är det klart att Real Madrid går vidare. Det finns ingen som helst chans att Apoel tar sig in i matchen igen, inte på Santiago Bernabeu.

Efter lördagens match pratade olika medier om att Iker Casillas skadat sig och han saknades på träningen i måndags. Igår var han dock tillbaka och är uttagen till matchen. Om det verkligen var en skada eller ett Aprilskämt som gick överstyr vet jag inte.

I början av veckan verkade det som att Mourinho skulle rotera laget och spela med spelare som på senare tid inte fått så mycket speltid. Det pratades om att Castilla spelaren Alvaró Morata skulle få sin chans och att Adán skulle stå bland annat. Men när man tittade på det lag som tagits ut till matchen igår var det den vanliga truppen och Morata saknades. Jag tror fortfarande på ett reservbetonat lag. Jag tror inte att Mourinho kommer att använda sina original spelare, de har just nu en svår period med många svåra matcher och de behöver rotera laget när de kan för att ha utvilade spelare. Inför matchen är Callejón tillbaka men fortfarande saknas Khedira, Carvalho och Lass.

Apoel å andra sidan kommer till denna match som redan är avgjord. De var verkligen årets överraskning i Champions leauge, första gången de är med och de tog sig hela vägen till en kvartsfinal. Det är stort och de var verkligen en frisk fläkt i tävlingen men Real Madrid blev storleken för stor.

Jag tror på en lätt seger med 3-0 för ett reservbetonat hemma lag.

Av: Sara Khatmi

 

1 tanke kring ”Inför Real Madrid- Apoel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *