Inför Sverige – Holland!

Dagen då världens nästbästa lag ska möta medelmåttiga Sverige har inkommit!

På start för Sverige tror man se en 4- 2- 3- 1 uppställning. Isaksson står och vaktar vikingarnas mål medans Olsson, Mellberg, Majstorovic och Lustig ska hjälpa honom vakta det! Svensson och Källström står på mittfältet och framför dessa gossar ska Elm, Tovionen och Larsson attackera och Elmander ska tänkas göra mål.

Förväntar mig att Elmander kommer ner på djupet lite. Göra mer plats åt Tovionen! De jobbade väldigt bra ihop senast!

För Hollands del så tror jag att man kommer göra en likadan elva. Michel Vorm ska vakta. Gregory van der Wiel, Jeffrey Bruma, Joris Mathijsen och Erik Pieters försvarar och framför de så står, Mark van Bommel och Kevin Strootman. Om man fortsätter uppåt mot planen så kommer Robin van Persi, Tottenhams Rafael van der Vaart och Dirk Kuyt stå. På topp ser man Jan Huntelaar.

Det man ser här är ett starkt mittfält och en bra forward! Rafael är någon att hålla ett öga på. Men för försvararna i Sverige gäller det att ha minst två ögon på vakt!

Utöver det så måste jag säga att påväg från plugget så fick man syn på en ovanligt orange buss. Tänkte att det var någon konstig reklam grej, men när man kom närmre så fick man syn på den feta, stora texten på bussen, Orangefans.nd!

Ett foto togs och sedan blev man glad när de bjöd in en in i bussen! Man frågade mannen vid baren om förhoppningarna och de är alla sten säkra på vinst! När man frågade hur det kändes att ha Robben och Snejder skadad, ryckte han på axlarna och sa ”We don’t worry, Robben is alwais injurd!” Över till frågan om de var glada över att Sveriges absolut favorit, Zlatan, missade matchen! De svarade glatt att de inte trodde att han skulle vara ett större hot om han nu inte vore avstängd! Siata frågan löd: ”Are you Ajax fans or…” Innan jag hann avsluta frågan skrek alla ”NO!”

1 tanke kring ”Inför Sverige – Holland!

  1. Gabriel

    Vilken text alltså, du skriver som om man vore ett barn och inte visste vad backlinjens och anfallarens uppgift är på fotbollsplanen

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *