Inget är förlorat

På onsdag tar Milan ann United, eller snarare United som tar ann Milan. Som alla vet vann United denna match med 3-2 en väldigt stark insats av engelsmännen även att de hade lite tur med Schooles mål. Men jag tycker att Milan var det bättre laget. Det var Milan som förde spelet i matchen, dock så hade dem lite svårt att ta vara på sin målchanser. Ett rättvisst resultat vore inte en förlust till Milan utan en seger i all ära. Jag favoriserar inte Milan på något sätt. Manchester United gör ett riktigt bra jobb, att komma ner till Milano och ta en 3-2 seger är riktigt starkt.

Milan måste vinna med 4-2 eller mer för att gå vidare. Detta är givetvis en svår utmaning men jag ser den absolut inte som omöjlig. Efter matchen mot Atalanta så såg jag det som omöjligt att ta sig vidare. Anledningen var att Pato drog på sig en lättare typ av skada. Nu sägs det att han kommer spela mot United vilket är ett glädje besked för alla Milanistas.

Om ni följt Milan så ser ni bara hur bra samarbetet är mellan de båda brasilianska giganterna Pato och Ronnie. Om Milan har en Ronaldinho i form samt en Pato som kan spela så tror jag att Milan kan bjuda upp till spel. Ska Milan krossa Uniteds drömmar på Old Trafford? En svår uppgift men absolut ingen omöjlighet.

Jag återkommer med information om denna match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *