Inter behöver en stjärna

Milanolaget Inter behöver en riktig stjärna inför kommande säsong om de vill kunna kriga om scudetton.

För Inter har det inte hänt mycket på transfersidan och jag har inte hört så mycket rykten heller, för den delen. Ska man börja bli orolig för Inters kommande säsong? Nu riskerar de att tappa den största stjärnan i laget, Wesley Sneijder. Sneijder lämnar nog för England om erbjudande ges. Sir Alex Fergusson vill ha honom och förbereder ett stort bud, enligt Goal.com.

Om inte Inter värvar bra i detta fönstret tror jag inte att de vinner scudetton. Jag tror att Roma, Juventus kommer komma före i ligan.
Sticker Wesley Sneijder så har de ingen bra offensiv mittfältare kvar. Det är mest defensiva kvalitéer på Inters mittfält, anser jag. Anfallet ser hyfsat ut men jag skulle vilja se en offensiv förstärkning till Inter. Mest för att höja Serie-A:s kvalité lite ytterligare.

Pandev – är en bra anfallare men har sina dagar, tror inte han kommer hålla någon vidare klass under kommande säsong.
Milito – har haft sina stjärndagar, tror jag..
Etoo – Är en av ligans bästa anfallare, men han måste ha bra offensiva kollegor för att spela bra.
Giampaolo Pazzini – Gjorde en riktigt bra avslutning på säsongen. 26 år gammal och han kan man satsa på.

Man har tidigare nämnt Milan som ett gammalt lag med många avdankade stjärnor, nu tycker jag det börjar bli tvärtom om inte Inter rensar ut lite.

Jag skulle gärna se att Inter förstärker med en anfallare , inte bara för deras egen skull utan för ligans skull. De italiensk toppklubbarna måste värva bra för att kunna utmana på allvar i Champions League.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *