Ireland vill ha 2 miljoner pund för att lämna City

Manchester City har lyckats få igenom ett avtal med Aston Villa om att få köpa James Milner för 26 miljoner pund samt Stephen Ireland.
Men nu ställer Stephen Ireland krav på klubben enligt engelska tidningen Mirror. Om han ska lämna kräver han att få ut en lojalitets ersättning på 2 miljoner pund. Skulle City vägra betala ut summan kommer Ireland helt enkelt inte acceptera Aston Villas bud vilket i så fall skulle förstöra hela övergången.
Anledningen till det här är att Ireland anser att han blivit bort tvingad från klubben mot sin vilja.

Ireland är inte ensam om att prata om dålig behandling i City. Tidigare i veckan gick anfallaren Craig Bellamy ut och sa att han funderade på att sluta med fotboll och hävdade att tränaren Roberto Mancini inte ens pratade med honom eller Carlos Tevez. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte är det minsta förvånad över det här. Jag kan förstå att Ireland blir förbannad på klubben han varit lojal mot så länge som helt plötsligt vill byta bort honom och Craig Bellamy. Ja, kort sagt han är Craig Bellamy. En hyfsat bra spelare som tror han är världsstjärna och som är oerhört svårhanterlig. Jag minns killen från hans tid i Liverpool där han knappast imponerade på mig. Bellamy passar i en klubb som kan slås kring 6-10 platsen i ligan inte i en klubb  inte i en stor klubb som City nu blivit. Jag tror det här är problem som blir oundvikliga i en klubb som City. City har mycket pengar och det lockar stora spelare men tyvärr även stora divor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *