Italien förtjänar inte kritiken

Italien är ute. Italien åkte ur för att de var för dåliga. Jag håller med om att de spelade riktigt uselt. När man spelar så dåligt som Italien gjorde så förtjänar man inte att få spela vidare i ett VM.

Men Itaien förtjänar inte heller den massiva kritiken de får. Kritik om att de filmar. Vilka lag i VM filmar inte? jag tycker att det är så fel att sätta stämpeln på just i Italien. Bara för att nämna några andra länder som filmar mycket, Elfenbenskusten, Ghana, Spanien och Brasilien. Bara för att de är Italien så stämplas alla i laget för filmare, gamla och dåliga fotbollsspelare. Då kan man ställa sig frågan om det bara är Italien som kör med ett gamalt lag?

Många andra lag filmar och ägnar sig åt skådespeleri på planen, så försök att få bort den stämpeln på Italien. Dock så tror jag att det är helt omöjligt att få bort den.

Jag är inte emot filmningar. Det är bara taktiskt, att på ett snyggt sätt kunna utnyttja domarens svaghet. Fotboll handlar om taktik, vinner man på det taktiskta så vinner man oftast också matchen.

1 tanke kring ”Italien förtjänar inte kritiken

  1. Pippo

    ja, att se två lag som tävlar i filmningar känns ju väldigt spännande… NOT

    är det inte roligare att se två lag som försöker spela fotboll istället?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *