Ivan Turina till AIK

Nu är det klart, den 29-årige målvakten Ivan Turina, med meriter från Kroatiens A-landslag, är klar för krislaget AIK. Partnerna är överens om ett avtal på tre och ett halvt år.

Den kroatiske målvakten Ivan Turina har spelat flera juniorlandskamper, och även en A-landskamp (2006). Men inte nog med det, 2007 utsågs 29-åringen till Kroatiens bäste målvakt.

Turina går som bosmanspelare till AIK den 7 juni, då hans kontrakt med Dinamo Zagreb går ut.

– Jag är glad att komma till AIK, jag upplevde matchen mot Åtvidabergs FF på Råsunda och såg då att AIK att har hängivna supportrar vilket jag uppskattar. Jag ska göra allt jag kan för att bidra till att AIK skall få största möjliga framgång under min tid i klubben, säger Ivan Turina i ett pressmeddelande.

– AIK har skrivit avtal med en storväxt atletisk målvakt med en stark personlighet. Vi välkomnar Ivan Turina till AIK och ser fram emot att få jobba och fortsätta utveckla honom hos oss, säger AIK:s sportchef och chefstränare Björn Wesström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *