"Jag har glömt allt som hänt på en månad"

Spelaren Fabian Giefer har drabbats av en minnesförlust. Under premiärmatchen mot Mainz kolliderade han med Eric Maxim Choupo-Moting. Han spelade trots allt vidare, men utgick efter ett självmål från Ömer Toprak.

Minns ni veckans stora snackis efter Bundesligas premiäromgång? Målvakten som sparkade hål i luften och gav Sam Allagui ett gratismål? Samma målvakt ådrog sig i varje fall en hjärnskakning och tvingades utgå i samband med att Ömer Toprak gjort ett självmål. Leverkusen sitter nu i klistret då både Giefer och deras förstamålvakt René Adler är skadade. Problemen för Giefer har just börjat. I ett samtal med tyska Express uppger han att han förlorat minnet för en tidsperiod.

”Jag minns inte hur vi spelade, det är en hel månad som jag inte kommer ihåg. Det är ganska skrämmande.

Jag minns ingenting av min tavla. Jag kommer inte ens ihåg våra förberedelser inför matchen eller hotellet i Mainz, inte ens träningslägret i Zillertal.”

Riktigt otäckt det här med minnesförluster. Klart är att Giefer missar nästa omgång mot Werder Bremen och får hoppas att han är tillbaka till nästkommande match.

2 tankar kring ”"Jag har glömt allt som hänt på en månad"

  1. Recko

    Jag lånade ut 100.000 kr till honom denna månad, hur får jag tag i honom för att berätta det? ;P

    Svara
  2. Pingback: Analys av första omgången. | Fotbollsoraklet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *