Joe Cole till Arsenal

Brittiska Metro tog upp nyhetsbomben redan tidigare i veckan. Joe Cole, 28, skulle alltså vara redo att spela i Arsenal nästa säsong.
Hans kontrakt har går ut i sommar med Chelsea och något nytt har ännu inte förhandlats fram, vilket innebär att Cole kan värvas som en ”free transfer”.

I dag tar Daily Mirror upp ryktet igen och påstår att det mesta verkar vara klart med Arsenal. Enligt deras uppgifter kommer Cole att skriva på ett fyraårskontrakt där han erbjuds en lön på 100 000 pund/veckan. Chelsea däremot vill gärna ha sin VM-spelare kvar.
– Vi har uppenbarligen varit i en dialog med Joe i några månader nu och det är ganska tydligt att Carlo (Ancelotti) och jag skulle vilja att Joe stannar, men det är upp till klubben nu att se vad vi kan göra, säger Chelseas assisterande tränare Ray Wilkins till BBC Radio 5.

Annars är det Manchester City som Cole har kopplats samman med och även Liverpool har varit med på ett hörn i jakten på mittfältaren.

Om det här håller i sig så betyder det att det blir Arsenals andra värvning för säsongen (än så länge).  Wenger sägs även vara på jakt efter en ny målvakt. Och då sägs det vara Fulhams 37 årige Mark Schwarzer som är det hetaste namnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *