Jönköpings bästa val någonsin !

Jag tänkte skriva om Jönköpings Södra IF bästa val någonsin och som södra som lag.

Det var inte någon spelare det var Hasse Lindbom som har gjort att respekten för J-södra har ökat enormt på den tiden han har varit i klubben. Han har kontakter överallt och har respekt från tränare i hela landet. Han tagit södra till en ny nivå men nu är de bara till spelarna att visa de. Det han också har gjort är att bytt spel system i alla lag, från ett 4-4-2 system till ett 4-2-3-1 som är mycket roligare fotboll.

Tänkte skriva lite om nyförvaren enligt min synvinkel ska skriva i en lista så alla förstår.

Nuredin Bakiu målvakt

Jukka Sauso mittback

Petter Lennartsson vänsterback/mittback

Kristoffer Fagercrantz vänsterforward

Robert Walker central mittfältare

Mathias Eteús forward

Pär Cederqvist forward

Darko Glavas och Philip Bernholtz från tipselit

Jag har nu kollat på a-laget två matcher och jag är rätt nöjd med spelet upp till straffområdet sedan blir det inget av de. Nu lite om alla nyförvärv.

Man har inte spelat med Petter än så har inget om han. Om man börjar med målvkaten så tycker jag det var ett onödigt köp man har Rikard Hallin landslags målvakt i p-92 som man kunde satsa på efter Nadj. Jukka spelade idag bra mot Gais. Han var en spelande mittback och kung i luften som J-södra behöver. Kristoffer ”fagge” Fagercrantz har impornerat på alla på både träning och match. Han kommer vara guld värd i sommar. Sedan Eteús å Cederqvist kvar de har varit sådär än så länge men man ser att de har en till växel i sig. Han som har impornerat på mig mest är faktiskt Bernholtz med sin fart å finess tror jag att han kommer kunna få mycket speltid i år. Har tyvärr inte sett Darko än. Som lag har de en lång bit kvar. Jag tycker att fagge ska spela offensiv mittfältare och bernholtz ska spela från start. De skulle nog passa bättre för alla.

J-södra har kommit en liten bit på väg men de har långt kvar till ett slagkraftigt lag som ska ligga top 5 i superettan.

Med hasse kunskap å spelarna kommer året säkert bli bra på både ungdoms sidan och a-laget.

Vallen är vårt hem !!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *