Kaká till Milan?

Storspelaren Kaká ryktas tillbaka till Milan. Ett Milan som har sålt Ibrahimovic och Thiago Silva för att få ihop ekonomin. Om man då värvar Kaká så förstår jag inte riktigt varför man sålde Zlatan och Silva. Kaká lär kräva riktigt mycket i lön dessutom kostar det ett antal miljoner att köpa loss honom om man inte får till ett lån. Ett lån hade förvisso varit något bättre för Milans del men det kommer fortfarande kosta. Dessutom har Milan Boateng, Montolivo, Cassano och Robinho som trequartista. Då kan vi konstatera att Kaká blir överflödig i Milan. Visst, han hade säkert tagit en plats i startelvan men då petar han undan andra bra spelare som sitter på hyfsat stora löner. Helt meningslöst att betala höga löner för spelare som inte får spela.

I och med att Nocerino bytte nummer till nummer 8 trappades ryktet om att Kaká är tillbaka upp ännu mer. Nocerino hade nämligen nummer 22 förra säsongen, det nummer som Kaká hade under sin storhetstid i Milan.

Jag ser hellre att Milan satsar på nytt och fräscht blod som kan bidra under ett par år. Kaká är ändå 30 bast och börjar så småningom gå ner sig som fotbollsspelare. Dessutom lär väl skador och liknande ökas vid åldern.

Vill du se Kaká i Milan igen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *