Kan Fulham skrälla hemma på Craven Cottage?

Fulham har haft en ganska hyfsad säsong hittils, man ligger på en elfte plats i tabellen och det skiljer inte många poäng ner till Bolton som just nu är jumbo. Två vinster, två oavgjorda och en förlust de senaste fem är ett bra facit. 1-0 mot Liverpool sticker ut mest och frågan är om man ska kunna skrälla hemma igen. Denna gången mot United kanske?

United har visserligen vunnit tre matcher i rad i Premier League men spelet har inte varit helt övertygande. Mycket uddamålssegrar har det blivit och uttåget i Champions League har blivit ifrågasatt världen över. De två senaste matcherna har det dock funnits indikationer på att spelet börjar gå tillbaks till det normala. 4-1 mot Wolverhampton följdes upp med 2-0 borta mot QPR.

Båda lagen har mycket att spela om, Fulham vill väldigt gärna göra ett litet ryck från botten genom att vinna hemma. United vill inte släppa City ur sikte i toppen och en vinst är i stort sett ett måste idag.

Frågan är hur United ska ställa upp mot ett väldigt laddat Fulham. Skador präglar United just nu och det är svårt för Ferguson att hantera sitt mittfält på ett bra sätt. Giggs börjar bli gammal och han har väl knappast glänst när han fått chansen. Anderson är tillbaka i februari, Fletcher är borta på obestämd tid och den hyllade Cleverley är tillbaka först i januari. Även i försvaret är det tufft där Vidic missar resten av säsongen. Bröderna Rafael och Fabio är återigen skadade och även dem är tillbaka först i januari.
I Fulham är det inte lika illa, visserligen är förstmålvakt Schwarzer borta fram till februari men annars saknas bara Simon Davies, Sidwell och Grygera.

Troliga startelvor
Fulham
D.Stockdale
Baird – Senderos – Hangeland – Riise
Murphy – Etuhu
Ruiz – Dembélé – Dempsey
A.Johnson

Manchester United
De Gea
Smalling – Ferdinand – Evans – Evra
Nani – Jones – Carrick – Valencia
Rooney – Welbeck

Domare: Mark Halsey
Var:
Craven Cottage, London
Tid: 21.00
TV: Viasat Sport Fotboll

2 tankar kring ”Kan Fulham skrälla hemma på Craven Cottage?

 1. Rickard

  Manchester United är alltid Manchester United, idag tar dom en tämligen enkel 3-poängare på Craven Cottage, varför? Nu har maskinen trummat igång trots att halva laget sitter på sjukbänken. Wayne Rooney spelar och börjar hitta formen samtidigt som Ji-Sung Park sitter bänk. Tips 3-0, Rooney 2, Jones 1

  Svara
  1. Hannes Krantz Inläggsförfattare

   Du har helt rätt hittils iaf, det står 2-0. Dock andra målskyttar, men Fulham är farliga ibland 😉 Dock är ju United alltid United!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *