Klose lämnar Bayern – jagas av flera klubbar

Miroslav Klose och Bayern München kunde inte komma överens om ett nytt kontrakt och nu har den 32-årige tysken som väntat lämnat klubben. En hel del klubbar har ryktats vara intresserade av Klose men enligt tysk media ligger Valencia närmast en övergång.

– Olyckligtvis har våra förhandlingar med Miroslav Klose inte resulterat i något positivt resultat. Vi hade blivit glada om han förlängde sin visit, men när det kom till längden av kontraktet kunde vi inte enas om en gemensam acceptabel period, säger Bayerns ordförande Karl-Heinz Rummenigge till den officiella hemsidan.

– Jag har haft fyra bra och framgångsrika år här i München och skulle vilja tacka FC Bayern väldigt mycket för det. Möjligheten att spela för den här klubben har alltid varit speciellt, säger Klose om beslutet.

Ryktena kring Klose har nu börjat surra för fullt. Bland annat Milan, Juventus, Lazio, Everton och Tottenham har ryktats kunna vara nästa klubbadress för anfallsstjärnan, men enligt tyska Bild så är det spanska Valencia som ligger närmast en övergång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *