konstiga domslut kostade Bois matchen mot Värnamo

Varbergs Bois tog idag emot Värnamo på hemmaplan. Ett soligt Påskbergsvallen bjöd sina över 1800 åskådare på en mycket spännande match. Det började bra för Varbergs Bois som tidigt fick en målchans, Även om Värnamo stack upp kontrollerade Bois matchen, och tog också ledningen genom ett friläge för Pierre Tillman.

Sedan fick Gabriel Vannemyr en jättechans men missade den, även Nsima Peter fick ett bra läge, där målvakten räddade.

Värnamo fick sedan en billig straff, men duktiga målvakten Saade gick åt rätt håll och räddade, på ett sätt kan man säga att rättvisa skippades då straffen kändes billig.

På en långboll som först såg ut att gå mot en offside stående spelare i Värnamo som dock undvek bollen godkände domaren det och körde onside. Vilket tvingade Fredrik Björk till en brytning, dock ansåg domaren att det därmed blev frilägesutvisning. Det hela utspelade sig utanför straffområdet men domaren valde trots detta att döma straff, en rad tveksamma domslut i rad i denna situationen. På straffen blev det denna gång mål av Dzenis Kozica.

I andra halvlek så försökte bois till en början spela offensivt men Värnamo tog över allt mer, och dom kom också till läge för ett skott och 2-1 kom på ett skott från Simon Göransson, Bois försökte sista 10 minuterna trycka på och hade en boll i stolpen, samt ett par riktigt farliga avslut men Värnamos mycket duktiga målvakt lyckades hålla undan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *