Lagerbäck klar för Nigeria-Hur går det?

Nu uppges det enligt väldigt många medier vara klart, Lars Lagerbäck tar över Nigerias Landslag. Lagerbäck kommer alltså spela VM ändå men nu med Nigeria. Efter många kvalificerade mästerskap med Sverige så tar alltså rutinerade Lagerbäck över Nigeria, jag ställer mig frågan hur det kommer att gå?

På nåt sätt känner jag att det kommer bli en kulturkrock. Lars Lagerbäcks typiska svenska formation 4-4-2 kommer kanske inte att passa. Lasse har spelar en defensiv fotboll och chansar inte mycket något som jag tror Nigeria måste göra för att gå vidare. Sverige hade den rutinen i laget samt mycket spelare som spelar i de högsta ligorna utomlands. Men för att Nigera ska gå vidare tror jag det behövs lite chansningar i taktiken!

Mattias Sörensson

2 tankar kring ”Lagerbäck klar för Nigeria-Hur går det?

 1. Ludz

  Nigeria har väl ett bättre lag, med fler spelare i toppligorna än Sverige har.
  Rutinen är ju meningen att den ska komma med Lasse.

  Svara
 2. Fotbollsoraklet.se

  Jo jag sa inget om att de inte hade det. Jag känner bara att Lasses spelsystem inte kommer att passa in. Men jag har inte sagt att Nigeria har ett dåligt lag, de har ett riktigt bra lag. Men Lasse i Nigeria tror jag inte på dock.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *