Luís Fabiano kan lämna Sevilla – Real eller Tottenham i januari?

Redan under sommaren ryktades Luís Fabiano vara på väg bort från Sevilla. Tottenham, Marseille, Real Madrid och Milan var fyra klubbar som diskuterades vilt, men istället skrev han på ett nytt två-års-kontrakt med sin klubb och säkrade sin framtid i klubben. Eller?

Nu har det börjat återigen börjat spekuleras om Fabianos framtid i Sevilla. Själv är han frustrerad av utebliven speltid och kan tänka sig lämna klubben.

Benzema har ryktats vara på väg bort från Real Madrid, som redan börjat leta efter en ersättare. Men kanske kan Tottenham vara ett hetare alternativ? Klubben skall enligt uppgifter vara beredda att byta till sig Luís Fabiano mot 21 år gamla Giovani dos Santos plus lite pengar.

Men, spekulationerna är än så länge bara rykten.

– Jag går igenom en tuff period, men det är inte hela världen. Jag funderar inte på att lämna i januari, jag vill bara spela igen, säger han till klubbens officiella hemsida.

Fabiano utesluter dock inte en flytt till Real Madrid eller Tottenham.

– Januari är långt borta. Jag vet inte vad som kommer att hända. Om saker och ting fortsätter på samma sätt i januari kommer jag att söka en lösning. Jag vill ha kontinuitet. Jag vill inte spela en match och spendera nästa på bänken, fortsätter han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *