Mållöst mellan Parma & Roma

Roma fick bara en poäng med sig från Parma. Matchen slutade mållöst och var stundtals väldigt tråkig.

Om vi börjar med första halvleken så såg vi ett stillastående Parma och ett stillastående Roma. Borriello gjorde inte mycket rätt. Sprang till mesta dels runt och slängde sig efter varje beröring. Vilket tillslut såg oerhört löjligt ut.
Vucinic var tillbaks från skada, och gick direkt in i startelvan. Vilket jag just då tyckte va skit bra. Men nu så här ett par timmar efter match så förstår jag inte varför han ens fick spela, men de är ju så lätt att vara efterklok, eller hur?

Totti var egentligen den ende i dagens Roma som gjorde en klart godkänd insats, tätt följd utav chilenaren, Pizzaro. Märkligt nog blev Totti utbytt efter 45 minuters spel (!). Vilket återigen bevisade Ranieris inkompetens..
Efter lite drygt 55 minuters spel kom nästa byte, Vucinic skulle ut. Men vem skulle in? Taddei måste ju enligt mig vara de självklara valet..men inte enligt Ranieri. Julio Baptista skulle in..och denne gode Baptista återkommer vi till lite senare.

Parma borde till skillnad från Roma vara nöjda med sin insats. Parma spelade stundtals bra fotboll och om det var något lag som förtjänade tre poäng idag så var de Parma. Roma var dock väldigt nära att sätta in en boll på slutet efter att Okaka varit helt ren till vänster om Baptista. Den gode Baptista valde dock att sätta ut bollen till höger, där en Parma försvarare kom emellan och drog upp bollen på läktaren.

För Roma väntar nu hemmamatch på lördag, då Lecce kommer på besök. För Parma väntar ännu en hemmamatch, denna gång mot Chievo.

3 tankar kring ”Mållöst mellan Parma & Roma

  1. sportfantast.blogg.se

    Inte direkt oväntat att Roma går dåligt, men så här dåligt? Nej.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *