Manchester United utslagna ur Europa League

Manchester United är utslagna ur Europa League – Athletic Bilbao blev även denna gång för svåra. 2-1 idag och 5-3 totalt för spanjorerna. 

Efter Athletic Bilbaos seger mot Manchester United i föregående möte på Old Trafford, så förväntades det komma ut ett revanschsuget Manchester United på spanjorernas hemmaplan, San Mamés. Men så blev icke fallet och Athletic kontrollerade, allt som oftast, matchen.

1-0 kom till i den första halvleken under minut 23 efter en volley från Fernando Llorentes ena fot. David De Gea var chanslös på målet och kunde således inte lastas för målet.

Till den andra halvleken så kom ett Atheltic ut från halvtidspausen med fint självförtroende och spelade ut det sargade United. Därför var det inte särskilt ologiskt att även  2-0 målet kom till. Denna gång var det Athletic Bilbaos De Marcus som kunde stå som målskytt. Detta betydde vid detta tillfälle att Manchester United skulle behöva göra tre mål för att få till en förlängning.

Hoppet för Red Devils tändes en minimal grad i och med Wayne Rooneys reduceringsmål. Men Manchester-laget kom dock aldrig närmare och fiaskot var numera ett faktum.

Manchester United får nu istället fokusera på ligaspelet i kampen om Premier League-guldet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *