Matcher man ser framemot

Lottningen i Europa League är verkligen matcher man ser framemot. Europa League, ligan där de stora lagen inte får spela. Det är just därför jag tycker att Europa League är så intressant. Där kan de ”mindre” lagen göra upp och bjuda upp till match. Europa League kommer alltid att vara lillebror till Champions League. Trots att Europa League föralltid kommer att vara lillebror så är det ändå riktigt bra matcher.

Lottningen ser ut enligt följande:

Fulham – Wolfsburg
En spännande match. Fulham har en bra form för tillfället och kan nog bjuda upp till match mot tyska mästarna Wolfsburg. Man ska inte underskatta Fulham då kan det gå riktigt illa. Wolfsburg måste använda sig av sitt vapen, Edin Dzeko, han påverkar Wolfsburg väldigt mycket. Är han i bra form så är oftast Wolfsburg i en god form.

Hamburg – Standard Liege
Jag tror inte Standard har så mycket att säga till om i denna drabbning. Tyska Hamburg blir en aning för svåra för Standar och därför anvancerar Hamburg enkelt vidare.

Valencia – Atletico Madrid
En riktig höjdare! Två spanska giganter möter varandra och det ska blir riktig intressant att se vem som går som segrare ur denna kamp. Själv tror jag att det blir riktigt tufft, Atletico vann senaste mötet mot Valencia och det kan nog ha en liten inverkan. Valencia kommer vara riktigt revansch sugna och Atletico känner pressen att gå långt i Europa League på grund av deras dåliga insats i serien. Det blir en tuff kamp mellan Valencia och Atletico Madrid eller ska man säga en tuff kamp mellan Valencias målkung Villa respektive Atletcios Diego Forlan.

Benfica – Liverpool
Återigen en toppmatch! Portugisisk fotboll påminner mycket om Brasilien när de spelar fotboll, det sa en kompis till mig för några år sen. Och visst jag kan instämma till viss del. Jag tror inte vi ska vara så säkra att Liverpool går vidare faktiskt. Men visst är Liverpool favoriter i denna duell. Men ska jag vara ärlig tror jag inte Liverpool har vad som krävs..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *